Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Wijngoed Montferland

Als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws rondom Wijngoed Montferland?

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief per e-mail!

Uw e-mailadres:

Ons Wijngoed

Ons Wijngoed

Krijg direct een indruk van ons schitterende wijngoed. Bekijk de Duitstalige reportage gemaakt door de WDR.

Wijngoed Montferland Achterhoek

Wijn naar Londen

Geplaatst op: 09-09-2015 19:06:48

Op 14 september zal Nederlands grootste marineschil, de HNLMS Johan de Witt 2 vaten van Wijngoed Montferland overhandigen tijden de Ceremony of Constable's Dues.

Wij zijn vereerd en trots, dat onze wijnen zijn gekozen voor dit bijzondere evenement, dat al eeuwenlang traditie is in Londen. Wij kiezen voor de rode wijn van kasteel huis Bergh, het Privelege van Willem en de witte Maria Elizabeth, omdat bij de overhandiging van de wijn verteld kan worden dat deze wijnen verbonden zijn met onze geschiedenis, ons koningshuis van Oranje tijdens de hoogtijdagen van Nederland als zeevarende natie. Daarnaast zijn het ook nog eens kwaliteitswijnen, die onderscheiden zijn in binnen- en buitenland.

Wij zijn zelf ook aanwezig in Londen en zullen de Nederlandse commandanten van Koninklijk Nederlanse Marine Corps, brigadier generaal Oppelaar en kapitein Luyckx van de Johan de Witt, informatie geven over de bijzondere wijnen. Traditioneel zal de Constable of the Tower of Londen, Generaal Lord Dannatt, met de Nederlanse gasten de vaten kleuren en zal de wijn vloeien.