Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Wijngoed Montferland

Als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws rondom Wijngoed Montferland?

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief per e-mail!

Uw e-mailadres:

Ons Wijngoed

Ons Wijngoed

Krijg direct een indruk van ons schitterende wijngoed. Bekijk de Duitstalige reportage gemaakt door de WDR.

Wijngoed Montferland Achterhoek

Wijnterras NK wielrennen bij Wijngoed Montferland!

Geplaatst op: 14-06-2017 17:46:33

Bij wielrennen denk ik aan Frankrijk. En bij Frankrijk hoort wijn. Daarom gaan wij op zondag 25 juni in de wijngaard in Stokkum, die direct aan het parcours van het NK Wielrennen ligt, een "Frans sfeertje" bouwen. Wij zorgen voor een terras in de wijngaard en nodig je van harte uit om vanaf een unieke locatie de wedstrijd te volgen. Je kunt hier de renners 14 keer voorbij zien komen en aanmoedigen.

Wij kijken graag naar de Tour de France en genieten van de wedstrijd, maar ook van de mooie plaatjes van het Franse land. Wij hopen dat de helikopter de wijngaard in beeld brengt en Nederland laat zien hoe mooi het hier is, compleet met wijngaarden. Zwaai jij mee? Wij nodigen je van harte uit. Je kunt de renners zien aankomen vanaf Stokkum en vanaf hier recht in de ogen kijken van Tom Dumoulin, Robert Geesink en de nieuwe ster uit Ulft, Koen Bouwman.

Het terras in de wijngaard is open van 12.00 tot 18.00 uur en is bereikbaar per fiets en wandelend vanaf het Nachtegaalslaantje in 's-Heerenberg. Graag vooraf een plek reserveren, mail naar: leon@wijngoedmontferland.nl

Wij vinden het leuk als je daar komt. Neem je familie, buren en vrienden mee. Gezellig.

Magda en Leon.