Activiteiten

Arrangementen, Rondleidingen, Wijnproeverij en trouwen op deze geweldige trouwlocatie

AGENDA 2023


19 & 20 augustus 2023 - Uitverkocht!!

Eten in de wijngaard, bestel hier je plekje voor het diner

17 september 2023

Open dag / Wijnfeest

Met muziek, lokale hapjes, rondleidingen en proeverijen
Tijd: van 12.00 tot 18.00 uur.

Activiteiten-Wijngoed-Montferland-Kwaliteitswijn-van-Achterhoekse-bodem
Activiteiten-Wijngoed-Montferland-Kwaliteitswijn-van-Achterhoekse-bodem-rondleiding

GROEPSARRANGEMENTEN

Een bezoek met uw groep aan Wijngoed Montferland is meer dan een wandeling door de wijngaarden. U wordt gastvrij ontvangen en rondgeleid door wijnboer Leon Masselink en hij vertelt u graag over zijn werk en zijn wijnen. Voor afspraken over programma en tijdstip kunt u contact opnemen met Wijngoed Montferland.

Individueel bezoek:

Iedere zaterdag om 15.00 uur is er een rondleiding met proeverij voor individuele personen neem een kijkje in de wijngaarden, de wijnmakerij en de wijnkelder. Daarnaast kunt u heerlijk buiten genieten op ons terras omringd door wijngaarden en weilanden en tijdens een mini proeverij genieten van de wijnen.

speciale & jaarlijkse arrangementen

U wilt een bezoek aan Wijngoed Montferland combineren met een bezoek aan kasteel Huis Bergh?
www.huisbergh.nl

Wij maken samen met u een programma.

In het voorjaar rond IJsheiligen organiseert Wijngoed Montferland: de Nacht van de Wijngaard. In de wijngaard achter kasteel Huis Bergh in ’s-Heerenberg worden vuren ontstoken, verhalen verteld en wijn geschonken. Muziek zorgt voor een bijzondere sfeer als de zon ondergaat in de heuvels van Montferland.

Tijdens de Nationale Wijnweek eind september bruist Wijngoed Montferland van activiteiten. Tijdens 2 Open dagen met proeverijen, demonstraties, kunst,ambacht en muziek is iedereen van harte welkom in het wijnhuis en de wijngaarden aan de Munsterweg 4 in Gendringen.

Activiteiten-Wijngoed-Montferland-Kwaliteitswijn-van-Achterhoekse-bodem-rondleiding

trouwen op het wijngoed

De mooiste dag van je leven vier je natuurlijk op bij Wijngoed Montferland.

Wijngoed Montferland is een officiële trouwlocatie met prachtig natuur en cultuur in het mooie Gendringen. Met horecavoorzieningen en een heerlijk overdekt terras met uitzicht over de prachtige Achterhoekse landerijen.

Waar wachten jullie nog op, zeg JA op Wijngoed Montferland en laat jullie mooiste dag prachtig vastleggen door top en onze huisfotograaf Michael Basten, neem een kijkje op zijn website: www.michaelbastenfotografie.nl

Romantische picknick in de wijngaard

Op zoek naar een bijzonder uitje? Lekker picknicken op een dekentje of bankje en genieten van een goed gevulde picknickmand met daarbij een heerlijke fles wijn van het wijngoed zelf. Dat kan elke dag van woensdag tot zaterdag tussen 13.00 en 18.00 uur. Graag hier reserveren!
Picknick-op-wijngoed-montferland-oerlegoed-achterhoek