Wijngoed-Montferland-Kwaliteitswijn-van-Achterhoekse-bodem-rondleiding

OERLEGOEDS STREEKFOODPROEVERIJ

In de wijngaard in Gendringen staan diverse foodtrucks en foodpoints

7 & 8 augustus 2021

Onder begeleiding van live-muziek worden jullie ontvangen met een glas Bubbel Rosé! Op jullie gereserveerde tafel staat een lekkere borrelplank klaar, om vast te genieten van de entourage. Wanneer jullie lekker bijgekletst hebben, kunnen jullie met een strippenkaart bij elk punt een gerechtje halen met bijpassende wijn! Een strippenkaart is te koop voor €49.50 p.p.

Niet uitgegeten of een echt lekker gerechtje gehad waar je niet genoeg van kunt krijgen? Deze zijn gewoon bij te bestellen tegen een kleine meerprijs. Niet genoeg gedronken ? Geen probleem! Geniet lekker tot in de late uurtjes van een fles of glas wijn….. deze is ook gewoon bij te bestellen tegen een kleine vergoeding.

Foodpoint 1

  • Flinterdun gesneden kalfsmuis van Sinderens Weidekalf, met een stroop van truffel, ingelegde puntpaprika en geroosterde asperges.

Foodpoint 2

  • Soepje van Doesburgse mosterd met buikspek van “de Goed Gevulde”, gemarineerd in dragon en basterdsuiker.

Foodpoint 3

  • Spies van Achterhoekse scharrelkip, met een puree van spinazie en oude kaas, met een frisse salsa van tomaat en jonge prei.

Foodpoint 4

  • Hangop van boerenyoghurt uit Aalten, mousse van witte chocolade en framboos, met vers gemarineerde aardbeien van Landwinkel Smits uit de Heurne.
TICKET zaterdag 7 augustus 2021 ticket zondag 8 augustus 2021
Wijngoed-Montferland-Kwaliteitswijn-van-Achterhoekse-bodem-rondleiding
Wijngoed-Montferland-Kwaliteitswijn-van-Achterhoekse-bodem-rondleiding
Wijngoed-Montferland-Kwaliteitswijn-van-Achterhoekse-bodem